У Тернополі незаконно виготовляли шкарпетки з етикетками відомих українських торгових марок

Співробітниками управління податкової міліції ДПА в Тернопільській області в результаті проведення оперативних заходів встановлено факт незаконного виготовлення шкарпеток з етикетками відомих українських торгових марок.

Як повідомили в управлінні податкової міліції  ДПА в Тернопільській області, незаконна діяльність, організована трьома приватними підприємцями, проводилась у цеху в одному з сіл Тернопільщини та працював у дві зміни.

Діяльність підпільного цеху забезпечували 13 найманих робітників, шість з яких працювали без укладення трудових угод та без реєстрації  в державній службі зайнятості.

Під час перевірки податкові міліціонери встановили, що вказані підприємці мали право на виробництво шкарпеток під власною торговою маркою «Нова хода». Документів на право виготовлення аналогічної продукції під торговими марками інших українських виробників у вказаних суб’єктів господарювання не виявилось.

У цеху співробітниками податкової міліції вилучено товарно – матеріальні цінності на суму майже 1,1 млн. грн., а саме 26 в’язальних верстатів, 1 оверлог, готову продукцію, залишки сировини, яка не облікована у бухгалтерському обліку жодного з вищевказаних підприємців та 21,7 тис. штук етикеток торгових марок, які підроблялись.

За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття господарською діяльністю без дозвільних документів). Санкція статті передбачає накладення штрафу від 340 до 680 гривень з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва та сировини чи без такої. Кінцеве рішення буде прийнято у суді.

Підготувала Кароліна Говірка

-1 thoughts on “У Тернополі незаконно виготовляли шкарпетки з етикетками відомих українських торгових марок

  • 14:35 | 2.02.2011 о 14:35
    Permalink

    Филиал Васи Чуба.

Коментарі вимкнені.