У Тернополі побували студентські лідери з усієї України

1-3 квітня 2011 року в Тернополі міжнародна конференція органів студентського самоврядування “Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства” зібрала понад 70 студентських лідерів більшості регіонів України, а також 30 представників вищих навчальних закладів та громадських організацій Німеччини та Польщі.

Організаторами конференції? за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації та управлінь освіти і науки, у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, стали Студентська рада Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка та Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Національний студентський союз”.

Учасники конференції обговорили питання нормативно-правового забезпечення державної політики щодо студентської молоді, шляхи популяризації здорового способу життя, можливості для міжнародної співпраці органів студентського самоврядування й розвитку студентських засобів масової інформації та особливості молодіжної журналістики.

Коментарі вимкнені.