У Тернополя дуже сильні ангели-охоронці – відомий нумеролог Людмила Савіна


Прогнози для політиків, які наші читачі мали змогу читати першими новорічними днями на «Погляді», добігають до кінця.   Відомий нумеролог Людмила Савіна люб’язно погодилася розповісти нам про те, які  події очікують на перших посадовців області: Сергія Надала, Валентина Хоптяна та Олексія Кайди.  Людмила Савіна професійно займається нумерологією від 2003 року, вона складає нумерологічні  прогнози як для зірок шоу-бізнесу, так і для інших публічних постатей України. Вона вважає, що кожна людина має орієнтуватися у власних числах, для того, аби розумно спланувати собі час. «Нумерологія  – це найпростіший спосіб жити у гармонії із собою та з оточуючим світом», – вважає вона.

Отже, для Сергія Надала 2012 рік являється сьомим у дев’ятирічному циклі. Це доволі важкий рік, «кармічний».  Окремі речі робити йому категорично не варто: не можна інвестувати, купувати нерухомість.  Він повинен ретельно зважувати всі стратегічні рішення. Дата його приходу є ціллю міста, він сприятиме процвітанню Тернополя. Однак для цього він повинен докласти максимум зусиль.  Цьогорічні вибори матимуть вплив на його життя. Їхні результати він осмислить лише у листопаді, тож напередодні повинен дуже добре обдумати на кого робити ставку у них. Передусім він повинен дбати про соціальне процвітання міста, про розвиток соціальної, медичної сфер.

Назагал для Тернополя 2012 рік – знаковий, отож важливо добре зважити, хто має представляти місто у Верховній Раді. Це мають бути люди, які реально прагнуть допомогти Тернополю з Києва.

У мера будуть хороші періоди у квітні та серпні.   Саме в серпні він має докласти максимум зусиль, щоб мінімізувати ризик, який очікує на нього в час виборів.  Особливо ретельно обдумувати варто ті питання, у яких не впевнений,  чітко усвідомити – чи буде виправданим його ризик.

Сергій Надал може «просунути» місто, він має для цього усі здібності.  Однак йому буде важко, не все йтиме так, як він хоче.  Буде чогось прагнути, але певні люди перешкоджатимуть здійсненню його прагнень. Деякі його дії так і не будуть виправдані.

У лютому та в листопаді нумеролог рекомендує мерові не розпочинати нічого нового.

 

У Олексія Кайди за словами Людмили Савіної також сьомий рік, однак – «антикармічний», м’якший, ніж у мера. З його появою у місті з’являються нові можливості, він такий собі «везунчик».  Має успіх у всьому, за що береться. У нього надзвичайно розвинута інтуїція.  Те, що він бачить – те і відбувається. Тому не варто допускати поганих думок, а лише позитивні.

Йому варто займатися благо чинністю, при чому  – до кінця життя.  Чим більше він приділятиме уваги саме благодійності – тим краще і для його кар’єри і для нього загалом. В кінці березня – початку квітня на нього очікують неприємності. У вересні його дії стануть провісниками майбутнього. Він, як і Сергій Надал, має робити ставку на людей, які допомагатимуть Тернополю.

Назагал у нього буде важкий рік,   особливо важким буде місяць лютий.  Тільки його оптимізм та вміння знаходити «потрібних» людей допомагатиме пережити  важкий період.  Однак отримає те, чого прагне.  Але, як попереджала нумеролог –  прагнути має  лише до хорошого, бо якщо думатиме про погане – отримає погане.

Для Валентина Хоптяна Людмила Савіна  прогнозує рік перешкод.  Він вміє впливати на людей, знає минуле і майбутнє. Його інтуїція на дуже високому рівні.  Нумеролог рекомендує Валентинові Антоновичу нічого не розпочинати у лютому та листопаді, бо все може повернутися проти нього.  Цей рік буде для нього або дуже хорошим, або дуже поганим – п’ятдесят на п’ятдесят.  Сильний періоду нього припадає на час виборів, тому і йому варто активізувати внутрішні сили, щоб зробити правильні ставки. Некоректні вчинки з його сторони можуть негативно вплинути на нього, тому в жодному разі не варто зважуватися на брехню, радить Людмила Савіна.

Загалом ж для Тернополя нумеролог Людмила Савіна радить передусім розвивати соціальну сферу. У 2012 році вона рекомендує передусім звернути увагу на туристичну галузь, благодійність, підтримку малого та середнього бізнесу.

Місто – стратегічно-важливе, спрямоване на співпрацю, тому варто шукати партнерів. Головне, не здійснювати певних руйнуючих кроків, адже те, що пошкодиться у 2012 році може повернутися проти міста і людей, які тут мешкають. Інвестиції міста у січні та в жовтні не принесуть очікуваних результатів. А от інвестиції в листопаді  виправдають себе.  Заплановані на березень дії, пов’язані із долею міста, нумеролог рекомендує перенести на травень.

« У Тернополя дуже сильні ангели-охоронці, вони не раз рятували наше місто, тож передусім, потрібно співпрацювати із ними, довіритися їм» – каже Людмила Савіна.

Оля Терещук

Коментарі вимкнені.