В ОДА заявляють, що молодіжні громадські організації області не мають розширеної структури

Представники молодіжних громадських організацій та управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації взяли участь у засідання ради з питань молодіжної політики. Мова йшла про порядок фінансування програм та проведення заходів з питань молодіжної політики, про розвиток молодіжного руху в області, поширення позитивного досвіду діяльності молодіжних громадських організацій у сільських населених пунктах, про організацію та проведення в області молодіжної акції “Пам’ятати. Відродити. Зберегти”.

Рада з питань молодіжної політики вирішила розглянути можливість проведення обласного Форуму молоді та залучити лідерів молодіжних громадських організацій до його проведення у березні 2011 року, розробити програму розвитку молодіжного руху в області, зокрема у сільських населених пунктах.

За словами начальника управління у справах сім’ї та молоді ОДА Наталії Найчук: “Досвід показує, що розвиток місцевих осередків молодіжних громадських організацій дуже часто залежить від розвитку обласних структур. На жаль, слід констатувати, що молодіжні громадські організації Тернопільщини здебільшого розвинені в обласному центрі, а ті що мають обласний статус – не мають розгалуженої структури. Проте структурні підрозділи з питань сім’ї та молоді активно співпрацюють з громадськими організаціями з метою розширення молодіжного громадського руху”.

Коментарі вимкнені.