В Тернополі відкриють музей твіттерян

В Тернополі відкриють музей твіттерян. Відкриття буде саме 22 січня о 16:00 по вул.Злуки 45. Ця подія символічна, – кажуть ініціатори відкриття, адже в День Злуки, день, який став для українців символом о`бєднання, представники різних регіонів України зберуться під одним дахом, щоб зібрати  усі можливі письмові і матеріальні артифакти, які свідчитимуть про розвиток сервісу Twitter в Україні та Тернополі.

Відкриття музею відбудеться в рамках конференції всеукраїнського масштабу, яка пройде у вигляді баркемпу 22-23 cічня 2011 року. Така подія відбуватиметься вперше у нашому місті.

Організатори конференції розповіли, що Україна одна з чотирьох країн пострадянського простору, яка бере активну участь у проведенні саме таких заходів. У нашого міста з`явився шанс ввійти в чільну п`ятірку міст нашої країни де проводяться подібні конференції. Це унікальна можливість для Тернополя засвітити свою зірочку на небосхилі світової слави в розвитку соціальних мереж. Адже вони є новим інструментом поширення інформації та великою сферою впливу на свідомість великої кількості людей.

Основний акцент буде зроблено на Твіттері – як одній із найбільш мобільних соціальних мереж. Подія під назвою TwiTerEvent об’єднає близько 80  учасників з різних куточків України. Будуть проведені  доповіді із використанням мультимедійних презентацій  на тематику: неурядові громадські організації, журналістика, туризм, влада 2.0 та майбутнім їх обговоренням.

В рамках дійства, 22 січня, О 18:00 цього учасники продовжать своє перебування в тернопільському мистецькому об`єднанні «Коза». Де не в формальній обстановці під музику гуртів «З ліва на право» та «Orange» продовжать спілкування та обмін контактною інформацією.

Коментарі вимкнені.