Василь Деревляний: Друкарські станки працюють проти економіки держави

Головною причиною галопуючого зростання цін на основні продукти харчування, товари першої необхідності, побутові послуги є економічно необґрунтована, неконтрольована емісія грошових коштів, до якої за завданням Януковича вдався Національний банк України, переконаний народний депутат України Василь Деревляний.

Мова йде про так звані пусті паперові гроші,  які завжди розкочегарюють інфляцію, що і відбувалося на початку, названих в народі, «важких» 90-их.

За даними незалежних експертів з питань фінансів, протягом 2010 року діючий уряд спільно з Нацбанком випустив в обіг 99 мільярдів 671 мільйон гривень – майже сто мільярдів! При цьому, доходи головного та спеціального фондів Державного бюджету по факту 2010 року становили приблизно 230 мільярдів гривень. Це означає, що майже половина бюджету-2010 – це порожні, нічим не підкріплені, емісійні гроші.

На думку народного депутата, саме друкарський станок, а не «спекулянти» чи міфічні «зовнішні чинники», в чому намагається переконати людей влада, включений урядом і НБУ за відсутністю інших джерел наповнення держказни, спорожнив в Україні мільйони сімейних бюджетів.

«Було б півбіди, якби емісійні кошти пішли на підвищення соціальних виплат і зарплат, але натомість, злочинна влада спрямували їх на обслуговування інтересів наближених до них компаній, зокрема, в сфері будівництва, а також на конвертацію для подальшого виведення в офшорні зони. Є інформація, що у 2010 році з України в офшори вивезено $28 мільярдів 700 мільйонів – майже стільки, скільки надійшло грошей до державного бюджету протягом усього року», – стверджує голова ТОО «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний. – «Антиукраїнська влада  робить все, щоб фінанси українців «співали романси», натомість над накопиченням своїх фінансів працює результативно».

Галопуюча інфляція, невпинно зростаюче безробіття – лише невеликий, але дуже показовий зріз загальних тенденцій, які намітились в Україні протягом останнього року. Головний же підсумок перших роковин перебування Януковича при владі, переконаний Василь Деревляний, є повний провал його соціально-економічної політики.

«Президенту і його команді «професіоналів» сьогодні нема чим звітувати перед людьми. Замість обіцяного «покращення» українці отримали нові завишені тарифи на комінальні послуги, захмарні ціни, підвищення пенсійного віку», –  підсумував Василь Деревляний.

-1 thoughts on “Василь Деревляний: Друкарські станки працюють проти економіки держави

  • 08:35 | 28.01.2011 о 08:35
    Permalink

    Хто би гавкав… Сам мав можливість керувати процесами, памятаємо війну із Тарашевським, де пан Василь просив 2 лімони баксів. Ну і що з цього вийшло всім відомо. А що конкретно будучи депутатом ВР зробив Деревляний? Правильно нічого, тому всіх старих та неефективних пердунів з пляжу… Дорогу молодим

Коментарі вимкнені.