Зарплати міських чиновників. Офіційні дані

Відповідно до рішення сесії Тернопільської міської ради шостого скликання про оплату праці секретаря ради, заступників міського голови міська рада встановила надбавку у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років секретарю та заступникам міського голови. Преміювання визначається у межах коштів, передбачених у кошторисі та економії коштів на оплату праці.

Враховуючи усі відрахування, котрі здійснюються згідно чинного законодавства керівники міської ради отримуватимуть наступну заробітну плату:

Секретар міської ради Ігор Турський – 4084,83 грн.

Перший заступник міського голови Петро Ландяк – 3746,33 грн.

Заступник міського голови-керуючий справами Олександр Степанюк – 4084,83 грн.

Заступник міського голови з питань містобудування Богдан Бойко – 3541, 52 грн.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра – 5149,13 грн.

Заступник міського голови з економічних питань Володимир Камінський – 3541,52 грн.

Заступник міського голови з фінансових питань Вікторія Остапчук – 4084, 83 грн.

Зазначаємо, що попередній керівний склад Тернопільської міської ради (п’ятого скликання) рішенням сесії призначив собі надбавки у розмірі 100% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років. Попередні заступники та секретар ради отримували в рази більшу зарплатню та додатково матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомог на оздоровлення, повідомляє прес-служба міської ради.

Коментарі вимкнені.