Завтра Тернопіль побачить вся країна

C 10 березня стартував  всеукраїнський тур ранкової програми «Підйом» (Новий канал) – «Марафон Бадьорих ранків».

До 15 квітня Ольга Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан будуть їздити по містах України і з головних площ говорити городянам: «Добрий ранок».

Як розповідають автори проекту, «підйомівці» побувають у 25 містах України. Куди податися, ведучі вирішували разом з глядачами.

– Близько місяця ми приймали фото і відео жителів всієї України з пропозицією відвідати їхнє місто, – розповідає продюсер «Підйому» Маша Павлічук. – Вже зараз можу сказати, що найбільш активними містами виявилися Сімферополь, Кривий Ріг та Чернігів. А Тернопіль порадував нас незвичайним музичним колективом. Не буду поки що розкривати всіх секретів. Скажу тільки, що цих артистів ми попросили обов’язково прийти на головну площу Тернополя.

«Підйомівці» поставили перед собою мету: знайти під час туру якомога більше обдарованих людей, щоб на всю країну прославити і таланти, і міста , в яких вони живуть! Крім цього, ведучі хочуть здивувати і порадувати всіх глядачів, які зберуться на площах. Тому вже зараз думають, як ефектно з’явитися в кожному місті, які конкурси влаштувати.

– Наприклад, я дуже хочу, щоб заспівали мери. Щоб керівники міст вийшли на сцену і разом з нами що-небудь виконали, – ділиться планами Ольга. – Ще в кожному місті я хочу проводити конкурс місцевих трендів. Тобто встановлювати невеликі подіуми і демонструвати на всю країну особливості одягу кожного міста. А потім хочемо підвести підсумки й вибрати саме стильне місто.

17 березня 2011 року о 8 год. на театральному майдані у Тернополі відбудеться «Марафон Бадьорих ранків» програми «Підйом» на Новому каналі. У Тернопіль приїде ведучий «Підйому» Сергій Притула. Триватиме марафон протяг однієї години. Під час заходу відбудеться флеш-моб вишиванок, розіграш кавоварок, інтерактиви зі студією, конкурси та інші розважальні події.

Організатори запрошують усіх тернополян та гостей міста прийти 17 березня о 8 год. на головну площу міста у вишиванці.

Коментарі вимкнені.