Завтра в Тернополі пройде відкрите засідання Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів

29 грудня 2010 р. об 11.00 годині в приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької) відбудеться відкрите засідання Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит».

До участі в засіданні запрошені депутати рад різних рівнів, представники наукових та медичних установ міста та області, лідери громадських інституцій краю.

Захід відбудеться у рамках проекту: «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит».» Міжнародного фонду «Відродження».
Думки викладені під час цього заходу є винятковою відповідальністю ТМО «Нівроку» та не обов’язково відображають точку зору Міжнародного фонду «Відродження».
Творче молодіжне об’єднання «Нівроку» створене та зареєстроване у березні 2003 року. Основною метою діяльності об’єднання є пропаганда та розвиток мистецтва на Україні в усіх його багатогранних проявах, задоволення та захист соціальних, творчих, вікових, національно-культурних та інших інтересів молоді, сприяння прогресивним культурним та соціальним перетворенням в регіоні та в країні в цілому.
Серед пріоритетів ТМО «Нівроку» також відродження та збереження культурних надбань краю, сприяння розвитку туризму, відродження національної гордості та самосвідомості громадян, участь громадян, особливо молоді, в управлінні справами місцевої громади.

Тел. для довідок:
096-210-40-76 Ханас Володимир,
067-960-48-72 Домбровський Олександр
067-352-64-31 Федик Павло

Коментарі вимкнені.