Жителі Ангелівки позбулися «чупакабри», яка тероризувала село

Жителі села Ангелівка Тернопільского району тепер можуть зітхнути з полегшенням – тварюка, яка тероризувала село, мертва. Згадкою, про ці жахливі події, залишилися понівечені клітки домашніх тварин, – пише ПроТернопіль.

Як розповідають селяни, невідомий звір наганяв страху на навколишні населені пункти вже кілька років. Випадки вбивства домашніх тварин частішали весною. Після «візиту» нічного гостя в деяких господарствах знаходили по 40-70 мертвих кролів. Найцікавіше, що у домашніх тварин були тільки переламані хребти. На клітках і кролівниках були помітні сліди зубів та кігтів.

– – Ніхто навіть не міг уявити, що це за тварина. Вона була дуже сильною та винахідливою. Залазила в такі місця, що люди думали, що це пекельне створіння, – розповів один з жителів Ангелівки.

Однак, нещодавно в цій історії поставили крапку. Вночі один з селян почув в господарській будівлі якийсь шум. Коли чоловік вийшов, щоб подивитися, то був шокований. Між клітками застрягла якась істота та гарчала. Чоловік покликав на допомогу сусідів.

– – У світлі ліхтарів ми побачили великого пса. Він поводився дуже агресивно, гарчав, кидався, намагався вилізти. І це йому почало вдаватися. Ми вдалися до самозахисту. Оборонялися всім, що попало під руку: вила, дерев’яні палки… Нам вдалося його «приглушити». Коли витягнули на подвір’я то побачили, що це велика вівчарка. На ній був ошийник. Згодом пес почав приходити до тями і нам довелося його вбити. Не знаю, щоб він міг наробити, якби став на ноги, – розповідає очевидець подій.

У пастку вівчарка потрапила бо спробувала залізти в хлів через дах і провалилася через шифер.

Наразі власника пса не знайшли. Однак у селі люди зітхнули з полегшенням. Останні кілька тижнів селяни ввечері боялися виходити з помешкань. Майже щоночі «чупакабра» виходила на полювання і люди на ранок знаходили мертву живність.

Коментарі вимкнені.