Тернопільських журналістів запрошують взяти участь у конкурсі “Честь професії 2011”

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) за підтримки проекту У-Медіа оголошують про прийом робіт на Конкурс Професійної Журналістики «Честь професії 2011». Цілі конкурсу: виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, головний акцент зробити на якості, повазі та визнанні в журналістиці.

Конкурс проводиться в п’яти номінаціях:
– За кращий матеріал з громадянською позицією
– За кращу подачу резонансного матеріалу
– За краще журналістське розслідування
– За кращу подачу складної теми
– “Надія журналістики”

Умови участі:

1. Існує три варіанти висунення номінантів: самостійно журналістами, колективно (роботи на конкурс висуває редакція або видавництво) і від імені третьої особи (хто-небудь (фізична особа) висуває на конкурс який-небудь журналістський матеріал).

2. Виставляти свої роботи на Конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Кожен з подавачів заявок на участь у Конкурсі (журналіст, редакція або третя особа) може подавати роботи одночасно в декілька номінацій – обмежень по кількості заявок на участь в Конкурсі немає. Однак на кожну роботу, подану на Конкурс, необхідно оформляти окрему заявку і оплачувати Реєстраційний внесок.

3. Реєстраційний внесок за кожну подану (одну) роботу складає 20 грн.

Для рестрації у Конкурсі (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ) необхідно заповнити заявку, яка прикріплена на офіційному сайті конкурсу (www.konkurssmi.org), та надіслати її з копією квитанції про сплату Реєстраційного внеску на e_mail:organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 (Контактна особа – Оксана Мусієнко, клієнт-сервіс УАВПП)

Для рестрації у Конкурсі (для представників радіо та ТБ) необхідно заповнити заявку, яка прикріплена на офіційному сайті конкурсу (www.konkurssmi.org), та надіслати її з копією квитанції про сплату Реєстраційного внеску на e_mail: raya@nam.com.ua: чи по факсу 044-254-55-56 (Контактна особа – Оксана Панасівська, приймальня НАМ)

Прийом робіт триває до 25 березня 2011 року.

Нагадуємо, що у 2011 році церемонію нагородження переможців конкурсу «Честь Професії» та Конференцію з питань професійної журналістики, яка передуватиме церемонії, заплановано на кінець квітня 2011 року.

Олексій Погорелов, Генеральний директор УАВПП«Увага професійного середовища до першого конкурсу «Честь Професії» та позитивні відгуки як учасників, так і членів Журі надзвичайно надихають нас на нові звершення. В цьому, другому, році проведення «Честь Професії» ми докладемо зусиль, щоб, по-перше, про конкурс знали всі журналісти, хто цікавиться професійними конкурсами. А по-друге, щоб участь у ньому взяли максимум активних журналістів. Крім того, ми зробимо Конференцію максимально корисною для її учасників».

Катерина М’ясникова, виконавчий директор НАМ: «Укріплення ролі та збільшення поваги до роботи журналіста та медіа загалом залишається одним з важливих завдань нашої організації. Минулорічний конкурс показав, що створення єдиної журналістської премії підтримується та всіляко схвалюється професійною спільнотою. Ми змогли об’єднати найкращих представників професії у великій Експертній раді, організувати роботу фахового журі, зібрати значну кількість робіт. Старт поставив високу планку, яку ми триматимемо і цього року. З новацій у 2011 році буде новий більш урочистий формат церемонії нагородження та ширше залучення журналістів до участі у Конкурсі. Ми впевнені, що подія стане помітним явищем у житті медіа діячів».

З питань, пов’язаних з подачею робіт на конкурс, звертайтеся:

http://www.konkurssmi.org/ – офіційний сайт конкурсу «Честь Професії».

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):
Оксана Мусієнко
клієнт-сервіс УАВПП
Тел. (044) 425-57-87
organizator@uapp.org
www.uapp.org

НАМ (радіо та ТВ матеріали):
Христина Дрогомирецька
ПР-менеджер проектів НАМ
Тел. (044) 254 55 56
pr@nam.com.ua

Коментарі вимкнені.