2012 року українцям прогнозують 51 “чорний день”

2012 року на Україну та світ може чекати 51 “чорний день”, йдеться у “календарі виживання”, котрий склав народний синоптик з Дніпропетровська Валерій Некрасов.

Як пише газета “Сегодня”, у календарі щомісяця виділяються дати, в які найбільш вірогідні природні катаклізми та стихійні лиха, аварії, травми і нещасні випадки.

Свої розрахунки Некрасов засновує на зміні активності Сонця і гравітації Місяця. За кількістю потенційно “аварійних” днів 2011 і 2012 роки вийшли приблизно схожими, каже синоптик, але в свіжому календарі він вперше прогнозує новий вид “чорних дат” – дні, коли зростає неврівноваженість людей і ризик отримати стрес.

У такі дні Некрасов радить стримати навантаження і заспокоїтися. Також синоптик відзначає “день особливої ​​небезпеки”, коли можливі великі катаклізми та стихійні лиха – в 2012-му це буде 22 березня (у цьому році було 23 березня, проте нічого суперстрашного в цей день не відбулося, тільки померла актриса Елізабет Тейлор – прим. ред.).

Сам автор же впевнений, що “календар виживання” треба переглядати так само, як і щоденний прогноз погоди – на його думку, “це допоможе зберегти нерви, здоров’я, а часом і життя”.

Коментарі вимкнені.