Люба тернопільська міськрадо, почисти, будь ласка, дороги. Почисти свою карму!


Гадаю, міським комунальникам все ж слід віддати належне. Бо, приміром, у порівнянні із грудневим “сніговим армагедоном”, минулоп’ятничні та учорашні кучугури хоч якось намагалися розчищатися. Але, як то буває, з чимось, та й “заплужили”.

А “заплужили” із спецсумішшю для посипки проїджих частин у Тернополі (чи то банально із піском та сіллю). Можливо, у міскради черговий припадок економії на неважливе. Чи ж то я просто неуважний, і насправді на дорогах гололід акуратно та у достатній кількості маскується відповідними засобами (які, правда, більше нагадують сніг).

Так чи інакше, а учора, 22 березня, близько десятої вечора маршрутка-“одиничка” успішно… відмовилась їхати уверх по вулиці Гоголя (поруч дит. поліклініки). Було потрібно не менше 15-20 хвилин дратувань пасажирів; хилої лайки окремих з них; прохань “всім перейти на зад салону” та періодичних звертань до водія від, очевидно, його товариша: “Вася, ніфіга”, аж поки транспорт зміг вишкрябатись на перехрестя поруч “політеху”.

Згадана “одиничка” учора, звісно, не була єдиним транспортом, колеса якого кляли гололід. У той же час позаду маршрутки подібним чином на місці полірувала дорогу “шістнадцятка”. І навіть якийсь позашлязовик, що проїжджав повз, хвилину-дві підтримував цей флешмоб.

Так ось, дрога, люба міськрадо: почисти, будь ласка, дороги. Почисти свою карму! А то свою уже геть загадили масними матюками на твою адресу, – пише тернополянин на сайті “20 хвилин”.

-1 thoughts on “Люба тернопільська міськрадо, почисти, будь ласка, дороги. Почисти свою карму!

  • 12:28 | 23.03.2013 о 12:28
    Permalink

    …..в нашої міської ради зовсім другі проблеми…..вони вже планують різні реконструкції міста…..оооо!!! там вони вже грошей закопають…..а тут?? банальний сніг……він і так сам розтане…..а всі гроші на чистку доріг вже закінчилися…..вже і вкрасти нема шо….і на дорогу сипнути –нема чим!!!!

Коментарі вимкнені.