Маразм – Тернопіль представляють не тернопільські гурти

Пепсі? Ні, спасибі, мені квасу тернопільського, будь ласка.

 Ні, я не буду тут критикувати гурти, які чи то через свій старенький вік і не оригінальність вже проїлися вдома й мусіли перебазовуватися кудись подалі, а ні молодих – чия невиразність теж підштовхнула шукати щастя деінде. Це й так усі розуміють.

Ситуація склалася доволі маразматична, коли наше місто представляють зовсім не наші гурти. Звичайно, можна перелічити багато факторів, через які не пройшли ті чи інші гурти: метал комерційно невигідний, реперів сприймають хіба російськомовних, експериментальна чи інді теж комерційно не привабливі, є гурти надто патріотичні і т.д.. Звичайно, легше розкрутити англомовних, а ще й такій радіостанції як Європа Плюс українська музика тим більше не в моді, у неї просто інший формат

ТОДІ НАВІЩО ВЛАШТОВУВАТИ ТАКУ ДУРНУВАТУ ПОКАЗУХУ?

Будь-який земляк хоче бачити і підтримувати своїх же земляів, не важливо чи це фанати конкретного гурту, чи це музиканти своїх же колег. Нас тут небагато, і це наш дім.

Моя думка не претендент для загального схвалення, це швидше крик здорового глузду. Може хтось там водички перепив і не помічає цього, мене ж така ситуація оборює.

Цікаво, хто ж буде поважати і радісно пити вашу водичку з думкою, що ваші промо-менеджери так облажалися і наплювали на наших же земляків. Смачного, усім, але мені, будь-ласка дайте нашого місцевого квасу.

 

Влодко Корабель, той у кого Думки Вголос

Коментарі вимкнені.