Тернопільська міліція розуміє, що боротися з корупцією у місті справа не вдячна?

Напевно мало хто з тернополян ще не чув, що спецвипуск одного з місцевих видань містить в собі частинки психотропної зброї, яку активно використовували бойовики на сході нашої країни проти сил АТО. Зате мало хто знає, що саме цією речовиною був колись отруєний Сократ, а єгипетські фараони запечатували її у свої гробниці, щоб кожен хто посміє потривожити їх спокій, помирав у страшних муках. Щоб вберегти жителів файного міста від такої загрози, тернопільська міліція навіть відкрила кримінальне впровадження і внесла його у єдиний реєстр досудових розслідувань.

Це навіть дуже добре, що наші правоохоронці так оперативно відреагували на інформацію, почуту з одного місцевого радіо. Дивує трішки, що для аналізу взяли лишень кілька примірників, а не весь наклад спецвипуску. А ще дивує, що міліція і прокуратура так само оперативно не відреагувала на факти, подані в газеті. Принаймні я ніде не почув, що відкрито кримінальне провадження щодо корупційних схем у тернопільській міськраді. Можливо, наші правоохоронці просто реально дивляться на речі і розуміють, що боротися з корупцією у файному місті справа не вдячна – все одно, спіймані на гарячому корупціонери, відкупляться.

А так вже справа є. А там гляди – хтось за її розкриття і зірочку зайву на погон спіймає. Словом, як кажуть у народі: «Чим би міліціонери не тішилися, тільки б газети не читали».
Андрій Березовчук

Коментарі вимкнені.