Міський голова Сергій Надал не дотримується слова, чи його підлеглі ігнорують прямі вказівки?

13935065_1122151207850733_1570375950809510960_n

Ще 22 березня цього року під час прийому громадян в присутності великої групи людей, журналістів та начальників (Юрій Дейнека, Олег Протасевич) мер обіцяв не лише підтримку у відновленні тенісних кортів в парку «Топільче» за комунальні, або інвесторські кошти, але й дав пряме доручення директору КП «Об`єднання парків культури і відпочинку» Олегу Протасевичу підготувати покриття кортів до початку тенісного сезону, адже після зими з’явилося значне просідання поверхні. Про це у мережі фейсбук повідомляє Олег Синовець.

  • Через 3 тижні було завезено на тенісний корт каміння для вирівнювання корту, але по словах Олега Протасевича не вистачало живої сили, тому ми з друзями-тенісистами оперативно допомогли в цьому.  Без сумніву, що просто засипане каміння на тенісному корті зовсім не вирішило проблеми, а навпаки, значно збільшилася кількість травмування під час гри. Не один раз доводилося травмуватися під час гри мені та моїм колегам. Ми очікуємо на залиття каміння цементним розчином вже майже 4 місяці! Скільки ще потрібно чекати, або яка кількість людей має травмуватися щоб влада зреагувала на проблему???
    Після того як Олег Протасевич перестав відповідати на телефонні дзвінки я написав звернення ще у травні через сайт «Відкрите місто»http://opencity.in.ua/issueview?id=19606#r=UA61101 але досі немає реакції!
    До слова, кожного погодного дня на корт приходять десятки людей різного віку та національності. Цього року відбувався одиночний тенісний турнір серед любителів в якому взяло участь 18 учасників віком від 15 до 55 років, в тому числі іноземці. Цього тижня розпочинається парний турнір серед тенісистів-любителів.

Коментарі вимкнені.