Прокурори мріють працювати касирами у громадських вбиральнях?

Прокурори бідують. До такого висновку прийшов заступник генерального прокурора – спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький, заявивши, що прокурори місцевих прокуратур отримують зарплату меншу, ніж касири громадських вбиралень на київських ринках.

Кілька необережно сказаних слів практично паралізували роботу регіональних прокуратур. Відділи кадрів завалені заявами на звільнення. Більшість прокурорів вирішили, що працювати за такі мізерні гроші далі нема жодного сенсу і краще справді влаштуватися касирами у туалетах. Адже варто лише глянути, на яких дорогих машинах останніх моделей ті приїжджають на роботу, в яких багатоповерхових особняках живуть і на яких фешенебельних курортах відпочивають не лише вони, а й члени їх сімей.

І це у той час, коли прокурори ледь зводять кінці з кінцями, живуть практично впроголодь і намагаються оформити субсидії на комунальні послуги, щоб зекономити хоч якусь копійчинку дітям на хліб.

До речі антикорупційна прокуратура мала б перейматися не рівнем зарплат касирів громадських вбиралень, а з’ясовувати звідки у прокурорів місцевих прокуратур при їх мізерних зарплатах такі статки. Але ж ворон ворону діоптрії не зіпсує.
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.