“Реалізація в Тернополі путінського сценарію вдалася на всі 100%”

Сьогодні під час Віче Володими Стаюра не дав виступити новопризначеному керівнику УМВС Василю Облещуку. Хоча тернополяни стали на захист міліціонера.

Як коментує читач 20 хвилин цю подію, реалізація в Тернополі путінського сценарію вдалася на всі 100%:

– Не дати почути думку іншої сторони – мета путінізму, бо заткнути рота своєму опоненту – це перші кроки до фюрерства в політиці. Куди ми йдемо? До лукашенка чи януковича? Схаменіться політики!!! Невже за кляпи в роті віддали свої життя наші Небесні браття? Три політичні сили не в стані поділити три посади силових структур МВС, СБУ прокуратури? Невже на посаді начальника УМВС так медом намазано? Але істинний керівник міліції не має права спокійно спати у цей буремний час, має знаходитися постійно у стресовому стані, ризикувати своїм життям і своїх підлеглих, НЕ ПИЯЧИТИ, І НЕ БРАТИ ХАБАРІВ, саджати своїх земляків і політиків за грати за скоєні ними злочини, мирити політичні сили на мітингах, майже із повітря забезпечувати підлеглих необхідними матеріально-технічними ресурсами у період кризи та приймати багато інших надзвичайно важливих рішень! А головне не боятися виходити до народу і вислуховувати його думку та поступати згідно закону. Із тої обойми, що пропонувалося керівництву МВС вибрано люстраційно-кадровою комісією одного. То ж логічно дати іспитовий термін і запитати після його завершення з усією суворістю за невиконані обов’язки, якщо такі будуть. Не забувайте, що на травневі дні путінським режимом заплановано багато провокацій і ліквідовувати їх має професійно, а не партійно зобов’язаний керівник.

-1 thoughts on ““Реалізація в Тернополі путінського сценарію вдалася на всі 100%”

  • 20:25 | 6.04.2014 о 20:25
    Permalink

    Що ж, автор правий. а “пан” Стаюра, при нагоді, втече за кордон! 100%.

  • 13:28 | 7.04.2014 о 13:28
    Permalink

    Шановні мешканці міста Тернополя!Для того, щоб захисти себе від хабарників, таких як Матрифайло, а також тих людей хто його тримає (ВО “Свобода”),зокрема,Кайда О.П. нам необхідно спільними зусиллями виступити проти них.Після нещодавного призначення Облещука В.К. як начальника УМВС у Тернопільській області,”тернопільські царьки”,які є вихідцями Свободи почали збирати мітинги протесту проти даного керівника.Матрифайло А.В. також ніяк не може змиритися з даним призначення, оскільки правляча на Тернопільщині партія Свободи “пропихала” на керівника УМВС у Тернопільській області саме його.Всім зрозуміло, чому саме така позиція – а для того, щоб один хабарник прикривав корупційні дії інших, таких самих!!!

Коментарі вимкнені.