Тернопільські священики корумпованіші за лікарів?

На електронну адресу “Погляду” прийшов лист від тернополянина:

Їхав вчора у маршрутці і випадково підслухав уривок розмови двох жінок, одна з яких жалілась на обслуговування в реанімаційному відділенні тернопільської лікарні. Каже: «Приходжу до чоловіка, він лежить весь вимазаний, запитую чого не кличеш санітарку, а він показує зігнуту ложку, якою стукав по тумбочці так, що аж рука болить. Але де там – ніхто тобі не підійде, поки не заплатиш.»

Співрозмовниця підказує: «Та дай тій санітарці двадцятку, то буде дивитися».

Згорьована жінка захитала головою та ледь не на весь автобус «Які 20?! Мінімум сотню! В день! Ось і лежить весь мокрий та брудний поки не прийду. Добре, що хоч лікар нормальний, молодий ще. Жалівся мені, що у Тернополі найбільша клоака серед лікарів, тут найбільші хабарники. Він хоче вирватись звідси, як тільки так зразу.  Він гроші не бере, наперед. Каже поставлю на ноги, то дасте. Суму не каже – мовляв скільки не жалко».

Подруга вирішила підтакнути «Як священик!»

Моментальна відповідь була різкою та гнівною: «Яке там. Священик не мовчить, а прямо каже скільки треба дати, а то дам ще замало – воно йому тре».

Скажете для чого написав, адже це ні для кого не нове, і що це дасть? Та нічого не дасть, але мені трохи легше стало, бо вийшов з маршрутки з комком у горлі від безвиході.

Юрій

-1 thoughts on “Тернопільські священики корумпованіші за лікарів?

  • 11:47 | 6.08.2013 о 11:47
    Permalink

    Мені деякі наші журналісти, нагадують чукчу, той їде і співає пісню, про те що бачить, ну що йому в той момент в голову прийде, а наші журналіти пишуть, що в той момент, йому голову стукнуло. Корупція в священників, ну хоча би подивилося, що таке корупція перед тим як писати такі дуриниці!

    • 13:37 | 6.08.2013 о 13:37
      Permalink

      Як-би не назвали, а воно є! Мені взагалі пофіг як вони назвали, а в нас в селі батюшка так само робить. Може того він і не боїться прямо казати, бо це не корупція і його ніхто не посадить. Взагалі про священиків нема смисла писати, хіба що так – лиш би шось написати. А вот про дохторів хтось би з керівництва взяв і дослухався. Я чув від знайомих жахи про те як санітарки тирять в безпомічгних памперси, каші, а потім перепродують в аптеках за півціни. Понабирають по оголошенню

Коментарі вимкнені.