Тернополян обурює “базар” біля памятника Галицькому

Нещодавно разом з деякими фб-френдами обговорювали питання рагулізму наших тернополян стосовно запуску салютів. Сьогодні я зіткнулася з МЕГАрагулізмом !!!

Уявіть картину – йду з дитиною в центрі на майдані волі, і що я бачу – метрів 3-4 від пам”ятнику Данилу Галицькому стоять автівки – легкові та не дуже, напхані бабками в зелених хустинах і з золотими зубами, які тримають на руках короваї . А поруч фотографуються чудо-наречені, не знаю звідки таке чудо приїхало разом з усією своєю братією, але вони повинні знати, що заїхали на пішохідну зону, де стоянка суворо заборонена.

Потім почалися маневри із намаганням цього кортежу виїхати з-під пам”ятника на дорогу , причому перехожі ( діти ) мали розійтися і дати їм дорогу.

Питання 1: чому парковщик мило посміхається і спокійно це все спостерігає ?

Питання 2: чи може зкинутися на величезний знак “стоянка заборонена” та “пішохідна зона” для твердолобих гостей міста ?

Питання 3 : можливо на розгляд сесії міської ради треба внести положення про порядок проведення урочистих подій на території центральної частини міста (сама розроблю правила і дам готовий проект ), бо це все вже перетворилось на якийсь базар?

Якщо приїхати до них під хату і поставити машину (будь то село чи мікрорайон нашого міста ), одразу вибігає господар і криками виганяє власника авто зі свого двору. Хіба ні??? То хто дає їм дозвіл ср..ти в мене вдома? В центрі живуть люди,які хочуть спокою і порядк . Я не маю нічого проти весіль, але люди, будьте людьми, і поважайте оточуючих, і тих, хто люб”язно терпить ваші понти …

Євгенія Некрасова

Коментарі вимкнені.