За що тернопільський депутат “Самопомочі” дякує колегам, та про що шкодує

Одним із найактивніших депутатів на сесії міської ради 23 грудня був Андрій Шкула (ВО “Самопоміч”). Було помітно, що депутат добре підготувався до засідання. Проте свої зауваження та пропозиції депутат висловлює не лише в сесійній залі, а й у соцмережах. Публікуємо його суб’єктивний підсумок третьої сесії міської ради сьомого скликання. 

Трохи про результати третьої сесії міської ради, яка була в вівторок. Говорю, не скромно, про свої пропозиції (підтримані нашою фракцією “Самопоміч” та проголосовані більшістю депутатів), які вважаю потрібними місту:

– зняти з програми підтримки парків усі згадки площ парків, адже згідно з межами парків, які затвердили в 2000 році і тим, що є зараз, різниця в два десятки гектарів (в строну зменшення). Я вважаю, що чимало паркової землі забрали не законно і площі є більшими, ані ж прописано в програмі. – спасибі депутатам, що підтримали.

– включили в програму по комунальному майну пункт про створення публічного реєстру комунального майна (хто, що і як орендує, що вільне, що продають чи здають в оренду) – спасибі депутатам, що підтримали;

– включили в програму економічного та соціального розвитку пункт про проведення інвентаризації 1/3 земель Тернополя (за три роки, якщо все буде добре, знатимемо все про наашу землю- користувачі, вільні ділянки, умови і т.п. вірю, що і надходження до бюджету зростуть бо ж не всі користовані землі належно обліковані) – спасибі депутатам, що підтримали;

Нажаль більшість не підтримала пропозиції: не затверджувати зміни до Генплану в першому кварталі наступного року (спочатку треба вивести кінці з порушеннями діючого Генплану та покарати винних), розробити єдиний стиль МАФів та зобов’язати власників втілити його (бо то капарство, яке є на кожнім кроці псує місто), зменшити обсяг фінансування співпраці міської ради та ЗМІ (не повинен бюджет платити за популяризацію влади). Щодо земельних голосувань, то позицію більшості по більшості питань поділяю.

Коментарі вимкнені.