Рибний рулет

Чимало сімей зараз дотримуються посту, та все ж, кожна господиня хоче порадувати рідних чимось смачненьким.
Пропонуємо вам приготувати рибний рулет.

Робити його дуже легко: підготувати два рибячі філе.
Можна одне філе розрізати на пластинки. Посолити, поперчити і на декілька хвилин залишити, щоб просолились.
Тим часом  тушкуємо цибульку із морквою. Накладаємо утворену начинку на одне філе, прикриваємо другим. Треба трошки “скрутити”, щоб обидві частинки філе щільно між собою прилягали. Можна обмотати ниткою. Обгорнути фольгою, тоді – обов’язково обв’язати.
Запікати в духовці 20-30 хв. Витягнувши, зачекати, доки застигне.
Тоді різати на пластиночки і пригощати дорогих людей:)
Смачного!

Перевіряла Оля Терещук

Присилайте нам свої рецепти на електронку poglyad.ternopil@gmail.com.

Коментарі вимкнені.