«2015 рік не давав зупинитися», – Ірина Мацко, письменниця

Новий рік для мене завжди велике свято. І не важливо, чи змінить він щось. Головне, що в мені щоразу оживає віра і надія на здійснення всіх планів та задумів. А ще це родинне свято, якого чекаємо і готуємося усі разом. Це зближує.

2015 рік для мене був яскравим і динамічним. Не давав зупинитися, а тільки спонукав до нових дій. На початку року, святкуючи, навіть не уявляєш, часом, як же стрімко і шалено може повернути дорога життя за такий невеличкий відрізок часу – один рік. Будуєш плани і мрієш про майбутнє, але життя вносить свої корективи і часто непередбачувані. Так і трапилося. На початку року, відчуваючи можливість змін, я не думала, що вони будуть настільки разючими. У цьому році я змінила діяльність, набралася досвіду і через якийсь час наважилася на створення маленького світу, простору культури та дозвілля для дітей, підлітків, дорослих – креат-студію «ІРИска». Познайомилася з чудовими талановитими людьми, професіоналами своєї справи, з якими ми разом створюємо в студії затишок і середовище творчого розвитку.

2015 рік навчив мене уроків життя, які не навчишся ніде, якщо не відчуєш і не проживеш сам.

Вийшли друком книжечки для дітей у видавництві «Підручники і посібники», перша книжка короткої прози для дорослих «Шпинат для мізків» у видавництві «Піраміда», надруковано альбом родинного дерева польською мовою «Ksiega mojego rodu», збірку казок «Чарівна дудочка» у видавництві «Белкар».

Вдячна року, що минає за усі щасливі моменти, за досвід, за нові можливості та починання, чудових людей, за кожен день та кожну мить прожиту в цьому 2015 році. Але йдемо далі, залишаючи цей рік і зустрічаємо новий – 2016. З Новим роком!

Коментарі вимкнені.