Близько 100 рукоборців змагалися за звання найсильнішого на чемпіонаті області з армспорту

Біля сотні рукоборців змагалися за звання найсильнішого на чемпіонаті Тернопільської області з армспорту. Без вікових обмежень, у вагових категоріях шістдесят, сімдесят, вісімдесят, дев”яносто, та плюс дев”яносто кілограмів у Тернополі взяли участь представники армрестліногових команд обласного центру, Озерної та Кременця.

Володимир КРИСЬКО, бронзовий призер чемпіонату Тернопільскої області з арм-спорту:

– Взагалі змагання дуже високого рівня, суперники були досить підготовані, була хороша конкуренція, тому що в фіналах зійшлися найсильніші, ну правда я трошки шкодую що не вийшов у фінал, трошки не так як планувалося.

Головним суддею змагань став кременчанин Андрій Пушкар, який сьогодні є десятиразовим чемпіоном світу і Європи та чотириразовим володарем кубка світу з арм-спорту серед професіоналів.

Андрій ПУШКАР, головний суддя чемпіонату Тернопільскої області з арм-спорту, Чемпіон світу з арм-спорту:

– Молодь зараз підтягується, займається арм-спортом, приємно, от. Цього року планую відвезти збірну команду області на чемпіонат України серед молоді, який відбудеться в березні в Одесі. Потім буде чемпіонат серед дорослих в Харькові, ну і сам готуюся до Чемпіонату Європи, який відбудеться десятого-п”ятнадцятого травня в Турції.

Коментарі вимкнені.