Чортківська міська рада стане соцзабезом

3 лютого під час робочої зустрічі голови райдержадміністрації Ярослава Стеця з міським головою Михайлом Вербіцьким, начальником управління праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Володимиром Цвєтковим обговорювалося питання створення умов для покращення якості обслуговування громадян фахівцями управління праці і соціального захисту населення через впровадження проекту Світового банку «Удосконалення системи соціальної допомоги», – повідомляє Вісник правди.

Одним із найважливіших завдань проекту є впровадження сучасних стандартів в обслуговуванні населення. З цією метою вже багато зроблено, а саме створено єдину приймальню прийому громадян, що дозволяє людині отримати всю необхідну інформацію в одному місці, не ходячи різними кабінетами.

Проте, щоб удосконалити роботу з громадянами і освоїти кошти Світового банку необхідно перевести всі відділи управління праці і соціального захисту населення РДА в одне приміщення, оскільки зараз вони розділені. Саме питання переселення УПСНЗ в приміщення міської ради і обговорювалася на сьогоднішній нараді. Такий крок дозволить використати кошти Світового банку, за які не лише буде зроблено сучасний  ремонт за вимогами стандартів Проекту, а й придбано офісну комп’ютерну техніку для роботи за новою програмою нарахування усіх видів соціальної допомоги та меблі.

Коментарі вимкнені.