Досі невідомо, хто годує тернопільських дошкільнят

Близько місяця управління освіти та науки Тернопільської міської ради не може назвати підприємств, які постачають продукти у навчальні заклади міста. Тим часом начальник управління Ольга Похиляк запевняє, що проблем з харчуванням у садочках та школах міста немає, – пише газета “Номер Один”.

За словами Ольги Похиляк, управління освіти провело тендерні торги, в ході яких були відібрані підприємці, що постачатимуть продукти харчування у дошкільні навчальні заклади і навчально-виховні комплекси міста ще 29 березня. На час проведення тендерів проблем з харчуванням в освітніх закладах практично не виникало, каже начальник управління.

– Якщо у деяких садках і виникали такі проблеми, то це погано спрацювали завідуючі закладів. Оскільки всі були попереджені про проведення тендеру завчасно. В основному нарікань від батьків не було. У дитсадках достойно вийшли з цієї ситуації. А тендери виграли ті, хто давав найнижчу ціну. Але дехто грався в ігри, подавав недостовірні ціни. Наприклад, картопля нині не може бути по 2 гривні, я впевнена, що і восени такої ціни не буде. Тому ми відмовляли таким підприємцям, – розповіла Ольга Похиляк. – Усі переможці тендеру – місцеві підприємці, які раніше займались постачанням продуктів у дитсадки, тому проблем у цьому питанні виникати не повинно.

Заяву одного з постачальників щодо непідписання угоди Ольга Похиляк прокоментувала наступним чином: «Це, очевидно, незадоволений постачальник, який не виграв тендер, тому угода не підписана». Загалом у тендері, каже начальник управління, взяли участь 54 претенденти. Зараз управління освіти готує відповідні документи, тому назвати підприємців, які годуватимуть тернопільських школярів, зможуть найближчим часом. Таке запевнення з уст керівника управління звучить уже не вперше, однак майже місяць переможців тендеру чомусь так і не називають.

-1 thoughts on “Досі невідомо, хто годує тернопільських дошкільнят

  • 14:53 | 28.04.2011 о 14:53
    Permalink

    А тим часом Надал звітує в Кабміні про те шо всь спокойно і в порядке в нашому царстві:)!!! Бляха навіть брехати сенхронно не вміють:) А похиляк певно скоро поженуть, бо є таке передчуття, що в цій історії з невизначеним постачальником харчування для дитсадків вона у значному виграші!!!

Коментарі вимкнені.