Хоптян клопоче про зупинку швидкісного поїзда “Львів – Київ” в Тернополі

Голова ОДА Валентин Хоптян звернувся до керівництва Укрзалізниці з пропозицією передбачити при розробці та затвердженні графіку руху швидкісного поїзда «Львів – Київ», зупинку цього потягу в Тернополі, – повідомляє прес-служба ОДА.

«Швидкісне сполучення області зі столицею створить додаткові передумови для покращення міжрегіональної співпраці, сприятиме розвиткові туристичного потенціалу Тернопілля та його залучення до реалізації заходів, які відбуватимуться в рамках проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу», – вважає Валентин Хоптян.

Голова облдержадміністрації надіслав відповідне клопотання до Укрзалізниці, зважаючи на те, що у 2011 році передбачені роботи зі створення національних коридорів для збільшення швидкості поїздів та заплановано з’єднати швидкісним залізничним сполученням місто Київ з містами проведення матчів ЄВРО-2012 – Харковом, Львовом, Донецьком.

-1 thoughts on “Хоптян клопоче про зупинку швидкісного поїзда “Львів – Київ” в Тернополі

  • 11:44 | 28.12.2010 о 11:44
    Permalink

    Дядько Валентин не в курсі, якщо швидкісний поїзд “Львів – Київ” проходитиме через Тернопіль, він матиме зупинку згідно “ПТЕ Залізниць України”.

Коментарі вимкнені.