Офіційна позиція Романа Заставного

Днями в мережі Інтернет поширилась анонімна інформація, джерелом походження якої можуть бути тільки окремі посадовці міської ради, про отримання мною коштів, які мені гарантовані діючим українським законодавством.

У зв’язку з цим, заявляю наступне:

–          У своїй діяльності я завжди керувався верховенством права, незалежно від обставин, які складалися. Саме цього я хочу побажати також і новій владі нашого міста.

–          На фоні тотального скорочення працівників бюджетних галузей міста, керівники міської ради встановлюють собі надбавки та премії, які в рази перевищують суму, яка гарантована мені Законом.

–          Акцентування на моїй заяві та оприлюднення такого роду інформації є наміром відвернути увагу мешканців від поточних проблем міста, яких не можуть вирішити міські високопосадовці: бюджет на наступний рік, ожеледиця, підвищення тарифів на опалення та транспорт тощо.

Впевнений, що час, коли можна звинувачувати свого попередника, у діючого міського голови закінчується і ми дуже швидко сповна відчуємо всі радощі однопартійного керівництва в місті.

Роман Заставний

Коментарі вимкнені.