Надірвані та заліплені купюри КП «Тернопільелектротранс» в своїх кондукторів не приймає

Надірвані та заліплені купюри КП «Тернопільелектротранс» в своїх кондукторів не приймає. Люди, які продають квитки у тролейбусах змушені віддавати суми еквівалентні пошкодженим купюрам з власної кишені. Про це розповіла пасажирам кондуктор тролейбуса №11, який повертався у депо близько 21.00, 14 січня.

У тролейбус зайшла жінка з маленькою дитиною. Вона сіла і вийняла з кишені двох гривневу купюру, яку простягнула кондуктору. Остання подивилась на папірець і попросила жінку розрахуватись іншими грішми, бо дві гривні були зліплені скотчем на місці згину.

Жінка, яка тримала на руках дитину переконувала, щоб кондуктор таки взяла тих дві гривні, бо їй важко вийняти з сумки гаманець. Тернополянка зауважила, що купюра  не розірвана, вона акуратно заліплена, такі гроші всюди приймають.

–        Розумієте, в мене просто не приймуть такої купюри, – пояснила кондуктор. – В нас вимагають тільки цілі купюри, без поміток та малюнків. Інакше мені доведеться віддавати гроші з своєї кишені.

Останній аргумент переконав жінку, вона зняла з колін дочку, знайшла в сумці двадцяти гривневу купюру і розрахувалась нею.

Кароліна Говірка

-1 thoughts on “Надірвані та заліплені купюри КП «Тернопільелектротранс» в своїх кондукторів не приймає

  • 17:02 | 15.01.2011 о 17:02
    Permalink

    Не тільки у тролейбусах не приймають надірвані купюри. Мені нещодавно хліб не продали по тій же причині(((((.

Коментарі вимкнені.