Найбільше тернополяни звертались до мера щодо покращення житлових умов

2 серпня 2011 року відбувся особистий прийом громадян міського голови Тернополя Сергія Надала, під час якого розглянуто та вирішено низку питань індивідуального та колективного характеру. Найчастіше мешканці зверталися до очільника Тернополя із проблемами що стосуються покращення житлових умов, приватизації кімнат у гуртожитках, надання матеріальної допомоги, функціонування житлово-комунального господарства. Сергій Надал по кожному питанню надавав роз’яснення та скеровував тернополян у відповідні служби міської ради для вирішення проблем.

Багато питань стосувалися тих проблем, які не вирішувались роками. Тернополяни нарікали роботу ЖЕКів, транспорту. Зверталися і ошукані пайовики, які готові власними силами завершити будівництво свого будинку.

На усі звернення громадян Сергій Надал дав відповідні доручення виконавчим структурам, а також закликав тернополян, при потребі, телефонувати на диспетчерську службу міської ради (тел. 1580), яка зобов’язана оперативно координувати вирішення порушуваних проблем.

Всього на особистому прийомі у міського голови побували 38 тернополян.

 

-1 thoughts on “Найбільше тернополяни звертались до мера щодо покращення житлових умов

  • 12:10 | 4.08.2011 о 12:10
    Permalink

    і як завжди, мер НІЧИМ не поміг

Коментарі вимкнені.