Навколо Тернополя буде об’їзна дорога державного значення

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Коломийчук провів робочу нараду з питань будівництва об’їзної автодороги державного значення м.Тернополя.

Головуючий наголосив, що що в процесі розроблення документації для будівництва автодороги виникло ряд питань, які необхідно додатково обговорити для прискорення процесу виготовлення та погодження землевпорядної та технічної документації.

Заступник начальника з будівництва доріг Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, керівник проекту Володимир Хімій ознайомив присутніх із матеріалами техніко-економічного обґрунтування об’їзної автодороги та зазначив, що будівництво планується провести в чотири черги.

На даний час розробляється землевпорядна документація щодо відведення земельної ділянки під будівництво першої черги.

Користуючись присутність  представників  органів  місцевого  самоврядування  Василь Коломийчук запропонував продумати  можливі  шляхи  залучення  інвестицій  для  будівництва  пунктів   придорожнього сервісу, які будуть наповнювати дохідну частину місцевих бюджетів.

Перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації підбив підсумки наради та дав доручення якомога швидше завершити процес розроблення і погодження містобудівної та землевпорядної документацій.

-1 thoughts on “Навколо Тернополя буде об’їзна дорога державного значення

Коментарі вимкнені.