Олег Сухарєв: “Позаду 12 концертів за 14 днів, попереду – Чернівці, Тернопіль, оспіваний мною Бурштин та Київ”. Відео та фото

Олег Сухарєв з гурту “Самі свої” продовжує свої концерти містами України у рамках акустичного туру. Зробивши перерву на кілька днів, трохи відхекавшись і діставшись інтернету, Олег написав Хвилі української музики. Його “творчий звіт” з концертів, що вже відбулися, а також інформацію про наступні концерти (у розкладі відбулися зміни) – пропонуємо читачам сайту.

Вітаю шанувальників української авторської пісні та рок-музики!

Зараз в моєму турі містами України настала невеличка перерва, маю кілька днів відпочинку, хочу поділитись враженнями та новинами.
Вже відбулось 12 концертів в 11 містах протягом 14 днів – Полтава, Харків, Суми, Донецьк, Горлівка, Херсон, Миколаїв, Білгород-Дністровський, Одеса, Біла Церква, Славутич. Такий розклад концертів вимагав відповідного темпу організації переїздів та внутрішньої концентрації. Зрозумів – можу!

Київ провів мене 15 січня дощем – Полтава  зустріла приємним легеньким сніжком…В Харкові вже була справжня зима! Так я і повіз пісню і зиму разом з собою Україною. Порадувала Донеччина! В Донецьку на концерт (спільний з поетом Сергієм Пантюком) завітало найбільше слухачів, близько 60 чоловік. Несподіваною і неймовірною була подорож до Білгорода-Дністровського. Вже графік концертів був оприлюднений як я отримав запрошення виступити в цьому місті від керівника гурту «Русичі» Богдана Нікіруя. Пісні і атмосферу цього концерту можна почути і відчути тут:

В Білій Церкві крім концерту вечірнього мені організували ще виступ в одному з міських Ліцеїв перед учнями старших класів. Я  співав їм  45 хвилин  – урок. Не знаю як для них, але для мене то точно був УРОК! Сподіваюсь сказане і заспіване запало хоч комусь у дитячу підсвідомість, і все це було не марно!

Я вперше виступав в Донецьку, Горлівці, Херсоні, Миколаєві, Білгороді-Дністровському, Славутичі. Концерт в Славутичі був цікавим тим, що і організатори вперше організовували в себе в місті такий концерт. Все пройшло чудово! Тепер я думаю, що не тільки я ще зможу виступити в цьому наймолодшому в Україні місті, а і інші автори та музиканти.

Тепер готуюсь до поїздки на західну Україну. На жаль, не відбудуться концерти у Львові та Вінниці, що анонсувались на початку туру, у зв’язку з проблемами у організаторів на місцях. Тож західна Україна представлена тільки трьома містами:
6 лютого – файне місто Тернопіль, Коза – бар Поч. о 20.00
10 лютого – любі серцю Чернівці, Public . Поч. о 20.00
12 лютого – оспіваний мною Бурштин, Концертний зал радіостудії РАІ, Поч.о 18.00

18 лютого в київському Музеї видатних діячів української культури (Музей Михайла Старицького) по вул..Саксаганського, 93 о19.00 відбудеться фінальний підсумковий концерт мого туру містами України  2011року.

Це перший мій концертний тур такого масштабу, ми плануємо продовжувати роботу в цьому напрямку, тож вкотре запрошую до співпраці організаторів на місцях, арт-директорів клубів та всіх небайдужих до сучасної української пісні:

suharev_o@ukr.net ,

067-645-53-29, або 099-439-33-49,

Олег Сухарєв, рок-гурт «Самі Свої»

Будьмо Самі Свої!
Слава Україні!

Хвиля української музики “Молоде радіо”

Коментарі вимкнені.