Оперативники «зняли» тернопільського вбивцю з автобуса по дорозі до Києва

Розкрито вбивство, яке сталося наприкінці лютого у Борщівському районі. 55-річний житель с.Королівки, приревнувавши односельчанку, відібрав життя у мешканця райцентру.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВСУ в області, чоловік, з’ясовуючи стосунки із 33-річним приїжджим, декілька разів вдарив потерпілого по голові чавунною плитою. Замітаючи сліди вбивства, зловмисник відніс тіло мертвого до річки і викинув з моста у воду, а сам поспіхом зібрався у дорогу до столиці, де раніше бував на заробітках.

Як розповів начальник УМВС України в області Федір Бортняк, мертвого жителя райцентру знайшли близько десятої години вечора у річці Нічлава. Труп вода віднесла на півкілометра від місця події. Оперативники вживали заходів, щоб затримати підозрюваного у вбивстві, котрий маршрутним автобусом добирався до Києва. Міліціонери звернулися за допомогою до колег у Хмельницькій та Житомирській областях. Підозрюваного у важкому злочині перестріли на автостанції у Любарі Житомирської області.

Слідчі обласного управління внутрішніх справ порушили кримінальну справу за статтею 115 (частина 1) КК України – вбивство. Чоловік зізнався у скоєному, його помістили в ізолятор тимчасового тримання. Триває розслідування.

Ольга КУШНЕРИК, газета “Свобода”

Коментарі вимкнені.