Податкові міліціонери Тернопільщини виявили фальшиву горілку

Нещодавно співробітники управління податкової міліції ДПА в Тернопільській області під час проведення заходів з виявлення та ліквідації каналів постачання фальсифікованих горілчаних виробів у торгову мережу задокументували факт зберігання великої партії незаконно виготовлених алкогольних напоїв в складському та гаражному приміщеннях, розташованих на території однієї з алкогольних гуртовень міста Тернополя.

Крім цього, під час проведення перевірки на території цієї бази знаходився мікроавтобус «Форд транзит», при огляді якого також виявлено аналогічні спиртовмістні вироби.

Експертним дослідженням підтверджено, що алкогольні напої з етикетками «Горілка «Пшенична» місткістю 0,5 л із зазначенням відомого українського виробника були марковані марками акцизного податку із ознаками підроблення.

У ході проведення заходів працівники податкової міліції вилучили з незаконного обігу понад 10 тисяч пляшок такого «сурогату».

Слід зазначити, що збитки державі лише від несплати акцизного податку у разі реалізації такої горілки становили б більше 86 тис. гривень. А от пересічний споживач від вживання такого «міцного напою» міг би втратити здоров’я.

За матеріалами управління податкової міліції ДПА в Тернопільській області

Коментарі вимкнені.