З 18 по 20 квітня цього року податківці працюють з продовженим робочим днем

З метою покращення рівня обслуговування, надання якісних послуг з приймання податкової звітності та уникнення черг державні податкові інспекції Тернопілля у період з 18 по 20 квітня цього року працюють з продовженим робочим днем з 07 год. 30 хв. до 21 год.00 хв.

Особи, які мають статус податкових агентів, зобов’язані подавати до органу державної податкової служби за місцем реєстрації Податкову декларацію з податку на доходи фізичних осіб. Дія цієї норми поширюється як на юридичних осіб, так і на фізичних осіб – підприємців незалежно від організаційно-правового статусу та способу оподаткування іншими податками. Декларацію за березень слід подати не пізніше 20 квітня.

З метою уникнення додаткового навантаження на платників податків, а також витрат часу, пов’язаних із заповненням та поданням звітності у подальшому, податкові агенти, які не мають найманих працівників та не проводять нарахування (надання, виплати) доходів фізичним особам у звітному місяці, можуть не подавати до податкового органу таку декларацію за відповідний звітний період, – повідомили у відділі масово -роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Тернопільській області

 

Коментарі вимкнені.