У Тернополі змагалися кращі студенти-податківці

Днями у залі захисту дисертацій Тернопільського національного економічного університету відбулося підведення підсумків та урочисте закриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України».

У нагородженні переможців взяв участь перший заступник голови ДПА в області Володимир Михайлюк.

У своєму вітальному виступі Володимир Михайлюк, зокрема, зазначив, що податкова система на сучасному етапі перебуває в стадії реформування. «Тому, як ніколи, у цьому процесі важлива ваша думка, бо саме ви, теперішні студенти – учасники Всеукраїнської олімпіади, є майбутнім поколінням податківців, – сказав Володимир Дмитрович. – Саме у ваших руках удосконалення податкового законодавства».

Доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи, завідувач кафедри податків і фіскальної політики Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий, який, до слова, очолив журі,  подякував представнику податкової служби Тернопільщини за плідну співпрацю і за небайдужість практикуючих податківців до підготовки кадрів.

У ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» взяли участь 72 кращих молодих фахівця з податкової тематики з понад 20 провідних навчальних закладів України. Як відзначили члени журі, було цікаво читати як відповіді на теоретичні завдання, так і цікаві творчі підходи до виконання практичних завдань. Саме тому вручено дипломи у кількох номінаціях «За творчий підхід у викладенні теоретичних положень», «За високий рівень теоретичної та практичної підготовки», «За оригінальне викладення матеріалу» та «За прогресивні пропозиції та практичну цінність в напрямку оподаткування», а також за перемогу – дипломи І, ІІ та ІІІ ступеня.

Коментарі вимкнені.