Шуфрича висувають у губернатори Івано-Франківщини

Джерела повідомляють, начебто Шуфрич може очолити Івано-Франківську область. Однак не всі в Адміністрації президента одобрюють це.

Екс-міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич може очолити Івано-Франківську область. За деякими даними, його кандидатуру лобіює віце-прем’єр Андрій Клюєв.

Нинішній голова Івано-Франківської облдержадміністрації Іван Вишиванюк нібито не влаштовує Банкову своєї низькою популярністю в регіоні. У планах Адміністрації президента – призначення Вишиванюка на альтернативну посаду, наприклад, посла в одну з країн.

Цю інформацію підтвердило також джерело в Партії регіонів.

“Шуфрич може піти на Франківськ. Його активно лобіює Клюєв. Однак це поки питання не вирішене, так як глава адміністрації президента Сергій Льовочкін виступає проти”, – повідомило джерело.

Як відомо, звільнення Шуфрича з уряду відбулося якраз з ініціативи Льовочкіна. Відкрито ворогувати вони стали після того, як побилися в кулуарах партійного штабу (кінотеатру Зоряний) в 2010 році.

Після відходу з Кабміну Шуфрич не соромився у виразах з приводу монополії групи Льовочкіна – Фірташа на доступ до Януковича.

Раніше повідомлялося про ймовірні призначення Шуфрича губернатором Черкаської або Одеської областей.

ТСН

Коментарі вимкнені.