Сьогодні у Тернополі розпочався форум “Формула успіху правової держави очима дітей”

Сьогодні в Тернополі розпочався Всеукраїнський дитячий форум “Формула успіху правової держави очима дітей”. Форум проходить 24-25 лютого. Організатори форуму: управління освіти Тернопільської міської ради, Головне управління юстиції у Тернопільській області, управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2.

Форум присвячений 20-річчю незалежності України.

Гасло форуму: “Діти єднають Україну”.

Провести форум – це велике, наполегливе бажання дітей – представників різних куточків України, які хочуть заявити про себе, про свої права і участь у розбудові істинно демократичної і правової держави.

Під час форуму діти запропонують власні проекти формули успіху правової держави, розповідатимуть про негайні реформування в системі освіти, правоохоронних структур, з метою захисту їх прав і свобод, збереження життя і здоров’я, як майбутньої гідної, потужної, демократичної нації.

Візьмуть участь делегації з Києва, Запоріжжя, Кіровограда, Луганська, Рівного, Хмельницького, Черкас, Харкова, Миколаєва, Кривого Рогу, Чернівців, Ужгорода, Одеси.

Форум Сьогодні форум проходить в актовому залі Тернопільського національного економічного університету (І корпус ТНЕУ, вул. Львівська, 11).

25.02.2011 року о 10.00 год. відбудеться засідання “круглого столу” з представниками влади, працівниками правоохоронних органів, науковцями-юристами на тему: “Концептуальні засади правоосвітницької роботи з молоддю у становленні правової держави”.

Коментарі вимкнені.