Сотня молодих людей вивчатиме методи опору режимі на кордоні з Росією

З 1 по 12 серпня на Сумщині відбудеться вишкільний табір для молоді “Відвага – 2011 ім. І. Гавдиди”, учасниками якого стануть близько сотні молодих людей з усіх регіонів України. Організатором даного заходу є  ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”.

Мета табору – фізичний та ідеологічний вишкіл молоді. На учасників табору чекає цікава програма, яка  ефективно поєднує в собі як фізичне так й інтелектуальне навантаження і складається з 2 частин – практичної та теоретичної.

Теоретична частина являє собою ряд лекцій, дискусій та обговорень,  які відбуватимуться за участі фахових лекторів. Так, учасники матимуть змогу поспілкуватися з Головою Проводу ОУН (р) Стефаном Романівом, громадським діячем, експертом Інституту Політичної Освіти Олександром Солонтаєм, співкоординатором громадської ініціативи “Оновлення країни” Андрієм Левусом, директором бюро аналізу регіональної політики м. Сум Олегом Медуницею, екс-начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської ОДА, тренером міжнародного рівня Віктором Бобиренком та багатьма іншими.

Учасників чекають історичні екскурси про Конотопську битву, історію Холодного Яру, дискусії про боротьбу ірландських та хорватських націоналістів, героїчні сторінки з боротьби УПА, методи опору режиму, поводження з міліцією та  багато інших цікавих, а головне –  актуальних тем.

Практична частина складатиметься з туристичних та спортивних змагань (регбі, волейбол, кікбоксінг), водних ігор, теренової гри, змагань з туристичної техніки, смуги перешкод та вимаршу довжиною понад 60 км з елементами квесту.

Важливою особливістю “Відваги” є сувора дисципліна, яку повинен дотримуватись кожен учасник табору. Алкоголь тут суворо заборонений, а курити можна тільки 10 хвилин на добу у визначений час.

Коментарі вимкнені.