“Свобода” – найкраща на Тернопільщині

– І це не просто визнання вами, дорогі наші читачі, роботи журналістів, усього невеликого свободівського колективу, – розповідає редактор газети “Свобода” Зіна КУШНІРУК. – Це і ваша заслуга, ваша нагорода. Адже упродовж минулого року ви активно підтримували нас своїми дописами, порадами, як зробити газету ліпшою, більш читабельною.

І сааме, разом з вами, ми стали кращими серед інших видань Тернопілля. Днями спортивно-мистецький духовний центр “Моя Україна” оприлюднив підсумки традиційного конкурсу “Краща газета краю – 2010 року”. Згідно із соціологічними опитуваннями, таким часописом укотре стала наша і ваша “Свобода”.

Взагалі у журналістському житті є різні нагороди. Але та, за яку віддали голоси тернополяни, – незаперечна і найдорожча.

Дорогі наші найкращі читачі! Дякуємо усім, хто любить нас, хто разом з нами творить “Свободу” – одне з перших справжніх демократичних видань краю. До речі, сьогодні “Свобода” і в інтернеті завойовує провідні позиції.

Тож сподіваємося, ні, знаємо точно, що і в наступному півріччі, і надалі ви залишатиметеся з нами. А ми, свободівці, будемо продовжувати чесно й неупереджено, незважаючи на партійні прапори, нести вам щире слово, свою повагу і любов.

-1 thoughts on ““Свобода” – найкраща на Тернопільщині

Коментарі вимкнені.