Тернопільських журналістів вчитимуть створювати репортажі

У тернопільському прес-клубі журналістів навчатимуть створювати репортажі. Тренінг проведуть 3-4 лютого за підтримки проекту «У-Медіа» «Наближення інформаційної журналістики Тернопільщини до європейських стандартів через  підвищення професійності та фаховості репортерів радіо та телебачення”. Кількість слухачів  – 25 чол, тому, як повідомляє координатор прес-клубу Анжела Кардинал, акредитація є обов’язковою. Телефонувати можна за номером  050-528-03-15 або 096-390-30-25 до 17.00 год 02 лютого(середа). Навчання безкоштовне.

Тренерами будуть Ігор Куляс – тренер МГО «Інтерньюз-Україна» з новинниої журналістики, провів близько 200 тренінгів для теле-, радіо і газетних журналістів і редакторів українських і країн СНД, студентів журналістських факультетів з тем «Стандарти та етичні норми журналістики», «Техніка телевізійного репортажу», «Журналістське розслідування», «Висвітлення виборів», «Організація роботи інформаційної редакції» (тренінг для шеф-редакторів інформаційних служб), провів як головний тренер три 5-тижневі «Школи новин», одну «Школу авторів-ведучих телепрограм», одну «Школу радіоновин», одну «Школу редакторів», кризовий менеджер-консультант з телевізійного виробництва, проходив стажування у закордонних ЗМІ.

Олександр Макаренко – провів 7 шкіл з підготовки персоналу телерадіоорганізацій, понад 150 тренінгів для персоналу теле та радіоорганізацій, 7 старт-менеджментів (запуск діяльності служби новин), фесок тренінгів з оптимізації роботи діючої служби новин, школи телевізійних та радійних новин, тренінги з стандартів сучасної журналістики, техніки телевізійного та радіорепортажу, ефективного виробництва новин. Був тренером МГО «Інтерньюз-Україна».

Підготувала Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.