Тернополянам розкажуть у якому місті щастя можна знайти

Книгарня «Є» та Видавництво Старого Лева спільно з Мар’яною Савкою запрошують Вас на презентацію нових книг, які були презентовані на Форумі видавців, яка відбудеться 2 жовтня.
Початок – о 14:00.
Старенький Лев у поті свого волохатого чола працював над новими книгами, щоб на львівському форумі видавців його маленькі читайлики отримали нові, якісні, цікавезні книги, а тепер він подорожує по різних містах, щоб більше його шанувальників могли ближче з ними познайомитися. «Видавництво Старого Лева» у цьому новому доробку презентує цілком нових авторів, з якими ще досі не працювало, і навіть відкриває нові імена – і письменників, і художників.
Насамперед книга з дотепними милими віршиками Романа Скиби і розкішними акварельними ілюстраціями Марічки Михайлошиної «Баламутинки».
Збірничок казок Лесі Мовчун з ілюстраціями молодого художника Дмитра Кузьменка «Арфа для павучка» має всі шанси стати улюбленою книжкою вашої дитини і бути зачитаною до дір. Бо казки в ній такі теплі, зворушливі, словом, Леся Мовчун належить до когорти найкращих українських письменників сучасності. Кожна казка – маленький шедевр. А від малюнків Дмитра годі відірватися.
Отож ми підійшли до останньої з кольорових новинок. (Тут волохате чоло зрошує холодний піт хвилювання, а лев’яче серце гупає втричі швидше!). Це ж книга-візитка – віршована казка від вірної подруги Старого Лева Мар’яни Савки «У місті Старого Лева» з ілюстраціями Володимира Штанка, достойного сина достойних батьків-художників. 29 віршованих строф захоплюючого сюжету, кожна з яких починається єдинопочатком: «У місті, що зветься по-княжому – Львів». ¬¬¬І хто ще не бував у Львові, то, побачивши цю книгу, пакуватиме валізи. А хто не раз бував у Львові… також пакуватиме валізи – аби приїхати ще раз. Бо – як пише Мар’яна Савка –

«Це місто, в якому ви щастя знайдете.
Його прославляють співці і поети.
Тут вулички, площі, старенькі трамваї,
Тут Лев у мансарді живе залюбки,
І люлечку курить, і чай попиває,
І дітям друкує чудові книжки!»
***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9
Вхід вільний.

Коментарі вимкнені.