У Бережанах вбили чоловіка, який вийшов з тюрми

Місце, де знайшли вбитого

У Бережанах ввечері 31 січня  вбили людину.  Як розповідав очевидець подій, близько 20 год вечора він повертався додому з роботи. При заїзді на власне подвір’я 4-кв.будинку (в тихому мікрорайоні м.Бережани) побачив чоловіка, що лежав перед сходами в калюжі крові. Він відразу викликав міліцію. Як повідомляє Береж-інфо, на місце злочину прибули працівники Бережанського райвідділу міліції, які виявили в сусідній квартирі власника квартрири, та ще одного чоловіка. Вони спали, перебуваєчи у нетверезому стані.

Як виявилося, на квартирі  зібралася компанія із 5-ти чоловік відсвяткувати недавній вихід приятеля громадянина із місць позбавлення волі. Через кілька годин їхнього святкування на подвір’ї було знайдено труп вищезгаданого громадянина, який повернувся з тюрми. На тілі були ножові поранення. До місця події було доставлено інших членів компанії – громадян. За небагато часу долучилися судмедексперти із обласного центру. Ведеться слідство.

Пілготувала Кароліна Говірка


-1 thoughts on “У Бережанах вбили чоловіка, який вийшов з тюрми

  • 21:18 | 1.02.2011 о 21:18
    Permalink

    20 година, а вже спали ? І взагалі, звідки автор статьї взяв, що вони відмічали вихід давнього знакомого з тюрми ( те що вони колись знались, так як жили не далеко один від одного, ще не означає що вони товаришували, тим більше що він вже майже місяць на свободі)! Щось тут не те!!!

Коментарі вимкнені.