У Тернополі пройде англомовний форум “КАКТУС’11”

1 серпня о 15.00 в корпусі ТНТУ ім. І. Пулюя “Політехнік” за адресою вул. Білогірська 51 відбудеться відкриття літнього молодіжного англомовного форуму “КАКТУС’11”, який пройде в Тернополі 1-11 серпня 2011 року в корпусі “Політехнік” за підтримки Корпусу Миру та ТНТУ ім. І. Пулюя за участі міжнародної команди волонтерів.

Метою форуму КАКТУС’11 є надання активній українській молоді навичок соціального лідерства та зацікавлення їх у проведенні власних громадських ініціатив. Він збере більш ніж 60 представників активної молоді віком 16-18 років з усієї України, в тому числі 20 з Тернополя. Координувати форумом буде команда з 27 вчителів волонтерів, серед яких 12 представників США у рамках програми Корпус Миру,  та провідні молодіжні українські громадські діячі.

Під час форуму КАКТУС’11 учасники матимуть нагоду в інтерактивній англомовній атмосфері отримати вміння працювати в команді, планувати та проводити власні проекти, вести дебати та дискусії, дізнатись про сутність різних громадських ініціатив та відвідати на свій смак різні інтерактивні класи з 13 можливих, таких як риторика, журналістика, іспанська, світові проблеми та ін. Зокрема також будуть проводитись тренінги з представниками провідних українських НГО, вечори міжкультурного обміну та семінар з боротьби з ВІЛ/СНІДом.

 

Коментарі вимкнені.