У Тернополі розпочався конкурс весільної фотографії

Monro PHOTOGRAPHY

Розпочався прийом робіт на фотоконкурс весільної фотографії в рамках Західноукраїнського весільного фестивалю. Прийняти безкоштовну участь в конкурсі можуть усі бажаючі – від маститих фотографів, до пересічних фотолюбителів. Основною вимогою є лише те, що світлина повинна відображати весільний атрибут, дію, наречених, чи будь що інше, що асоціюється саме із весіллям. Це може бути весільний кортеж, каравай, голуби, молодята, тощо…

Цікавою родзинкою конкурсу є те, що визначати переможця серед фотографів буде не професійне журі, а пересічні тернополяни, котрі відвідають експозицію конкурсних робіт у нововідкритому бенкетному залі «М’ята», що в ТРЦ «Подоляни», 25-26 червня. Усі роботи виставлятимуться без авторства. Тому гості свята оберуть не гучне ім’я фотографа, а, власне, найкращу світлину. Автора-переможця сміливо можна буде назвати «Народним весільним фотографом 2011».

Для реєстрації у конкурсі необхідно на електронну адресу fotoparad2011@ukr.net подати заявку такого зразка:

–          Прізвище, ім’я, по-батькові

–          Контактний (бажано мобільний) телефон

А також вислати електронний варіант конкурсного фото. Згодом, не пізніше 23 червня, потрібно подати організаторам ще й роздрукований варіант конкурсного фото, розміром 30 на 40 см.

Коментарі вимкнені.