Заступник міського голови – звільнився

Заступник міського голови Тернополя Богдан Бойко написав заяву на звільнення із займаної посади. До напрямків роботи Богдана Ярославовича було віднесено управління з питань містобудування та архітектури та відділ земельних ресурсів. Обов’язки, які виконував Богдан Бойко будуть розподілені між іншими заступниками. Чисельність виконавчого комітету скоротиться.

«У Тернопільську міську раду я прийшов з командою професіоналів, яка працює над тим, щоб докорінно змінити життя міста. Вивести його на європейський рівень, надати інвестиційну привабливість, налагодити комунальне господарство та покращити добробут громадян. Обставини склалися так, що сімейний бізнес, в якому я працював на ключових посадах, потребує термінових антикризових заходів. Від цього залежить добробут не тільки моєї сім`ї, а і людей котрі безпосередньо зайняті в ньому.

Мені шкода, що я особисто не зміг завершити усі справи, котрі розпочав на посаді заступника міського голови. Але я впевнений, що команда міської ради завершить їх і розв’яже ще більш значущі питання. Я був і залишаюся членом цієї команди та щиросердечно бажаю їй наснаги та успіху в досягненні основної мети – покращення добробуту громадян міста», – зазначив Богдан Бойко.

 

 

-1 thoughts on “Заступник міського голови – звільнився

  • 09:29 | 27.07.2011 о 09:29
    Permalink

    Цікава перестановка на свободівській шахівниці:)
    Причини для звільнення Бойка в Надала були, бо той пиячив на робочому місці і особливою працелюбністю не відрізнявся. Але які причини були в Бойка для звільнення?
    Бачу такі варіанти:
    1. Мавр зробив свою справу – мавр повинен піти! Пан Бойко відбив вкладене і тепер вирішив тихенько і без шуму піти з цієї “прекрасної” команди!
    2. Невиконання плану – карається звільненням! Надал побачив, що Бойко і сам не горить працювати і не відбиває гроші за вибори будичи на крутій посаді, тому вічливо попросив його піти…
    3. Бойко вже відробив вкладені у виборчу кампанію гроші і тепер Надал вирішив продати посаду – бо грошей в касі партії мало не буває:)!!!

Коментарі вимкнені.