Завдяки силовим структурам області тернополяни тепер можуть спати спокійно

З 15 по 17 червня на Тернопільщині тривали командно-штабні навчання з територіальної оборони “Сприяння-2011”.  Окрім Тернопілля, вони відбулися й у інших регіонах України під загальним керівництвом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Григорія Педченка.

На Тернопільщині у заході, під керівництвом голови ТОДА Валентина Хопняна, взяли участь представники ОДА, представник Генерального штабу ЗСУ полковник Валерій Конопліцький, офіцери Західного оперативного командування СВ ЗС України, обласного військового комісаріату та оперативні групи управлінь МНС, МВС, СБУ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, військовослужбовці внутрішніх військ Західного територіального командування ВВ МВС України, Державної пенітенціарної служби України та військової служби правопорядку ЗС України.

Всі заходи відбувлися на базі заглиблених пунктів управління Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільського облвійськкомату.

Завершилися навчання сьогодні, о 18.00, а їх підсумки підвів заступник голови Тернопільської ОДА М.Й. Головач.  Микола Йосифович  зазначив, що за висновками представників Генштабу, які пильно стежили за діями оперативних груп – штаб зони територіальної оборони Тернопільської області готовий до дій за призначенням, завдяки високому ступеню піготовленості та злагодженості штабу, його спроможності забезпечити, у взаємодії з іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами, планування та ведення територіальної оборони у визначеній зоні.

В кращу сторону, крім військових, були відмічені офіцери обласних управлінь МНС та МВС.

Інформацію взято у Тернопільському обласному військовому комісіаріаті.

-1 thoughts on “Завдяки силовим структурам області тернополяни тепер можуть спати спокійно

  • 23:06 | 17.06.2011 о 23:06
    Permalink

    Анекдот:
    Зустрічаються два товариша, один з яких виглядає змученим. На запитання, що сталося він відповідає: “Раніше я спав спокійно, бо думав, що мене охороняють. Потім, коли пішов до армії став спати гірше, бо сам охороняв. Тепер не сплю взагалі – знаю як охороняють”

Коментарі вимкнені.