Непатріотичні патріоти з УКРОПу

 Нині почали з’їзжатися всілякі партії. Оце зустрінуться,  поговорять трохи ні про що, самі себе похвалять, покритикують владу, висунуть всяких кандидатів і роз’їдуться.

Дивився по телевізору за ось таким з’їздом партії українських патріотів або простіше УКРОП. І якось дуже різонуло вухо, що 90 відсотків  виступаючих промовляли мовою окупанта. Я чудово розумію, що у нас в країні всі мови рівні і всім національностям однакові права. І це навіть чудово, що у нас є російськомовні, які не закликають Путіна ввести війська,  щоб їх захистити від бандерівців, а навпаки готові дав адати відсіч будь-якому загарбнику. Та все ж. Уявімо собі – якби десь у Франції на з’їзді місцевих патріотів лунала винятково англійська мова. Ми з вами перші почали б з них сміятися – що ж це за такі патріоти, що й мови рідної не знають. А у нас це нормальне явище.  І не лише серед «укропівців». То може таки варто всім цим політичним діячам витрачати трохи менше грошей на саморекламу і на зекономлені кошти найняти кількох вчителів української мови? Не кажу,  щоб вивчити її досконало і спілкуватися на побутовому рівні. Але хоч би на всіляких з’їздах закликати до патріотизму все ж солов’їною.

Андрій Березовчук

-1 thoughts on “Непатріотичні патріоти з УКРОПу

  • 21:06 | 13.09.2015 о 21:06
    Permalink

    Це вже навіть смішно, на рахунок спекуляцій мови, хоть най на турецькій говорять, тільки щоб щось робили і до відома автора 70 % українців в повсякденному житті говорять на російській мові! Нормальна партія, і я думаю за ню потрібно голосувати, нові люди, а не страі в нових партіях!

Коментарі вимкнені.