Міського голову Сергія Надала запросили в екстремальну подорож вулицями Тернополя

Сьогодні католицький різдвяний Святвечір. Вітаємо братів-християн зі святом народження Спасителя і колядуємо їм і віншуємо на щастя, на здоров’я, на Новий рік!
А самі готуємось до настання Нового року. Котрий зустрічати доведеться без салютів і фейєрверків. Так вирішила міськрада. Воно і правильно: хочеться вибухів і канонади – вперед на передову!
А ще депутати наші звернулись до Президента з проханням навести лад в енергетичній сфері. Тобто почати вимикати світло в Криму і на Донбасі, а не в квартирах тернополян, котрі, на відміну від ДНР справно за нього сплачують.
У відповідь Гарант взяв і підкинув під свободівську ялинку рішення про звільнення голів РДА на Тернопільщині, котрі після Революції Гідності були призначені на ці посади за квотою Свободи. Нова мітла. Що зробиш?
І нові квоти. Нині в тренді квота від “Народного Фронту”. От в її рамках і наквотав собі посаду тернопільського губернатора “фронтовик” із Вінниці Сергій Кудлаєнко. Чекаємо.
А тим часом, чиновники ОДА виграли турнір з мініфутболу, котрий відбувався в СК “Політехнік”. А що: ці майстри нормативних документів чудово виконують і спортивні нормативи. Даються взнаки досвід відфутболювання наших з вами клопотань і звернень і вміння вчасно маніпулювати, аби уникнути політичного офсайду.
Цікава ситуація виникла навколо відключення світла і виділення земельних ділянок учасникам АТО. Де-хто, навіть, поєднав ці два питання. Бо світло відключають оперативно, а земельні ділянки роздаються зі швидкістю світла. І перші ластівки махінацій з ними уже прилетіли. Бо серед новоспечених власників ділянок пильні і небайдужі громадяни знайшли людей, котрі АТО бачили, хіба що по телевізорі.
З цього і не лише приводу в мешканців файного міста до влади виникає багато питань.Наприклад п. Ольга запросила нашого дорого мера здійснити екстремальну подорож вулицями Куліша і 15 квітня. Вздовж трубопровідного каньйону. Без страховки, підсвітки і охорони. Романтичні, все-таки, в нас жінки. А, може, й справді, мер погодиться?
Може, нарешті, хоч когось із громади почує? А то вже скільки років мешканці просять відремонтувати пам’ятник військовим льотчикам. Тобто наш Літак.Котрий скоро із постаменту перейде в круте піке і, дай то Боже, щоб це не стало ні для кого мертвою петлею. Бо там же і діти гуляють.
Але…Ідуть Свята. Надіємось на дива. На дива владної оперативності, справжньої люстрації, та, шоб влада задумувалась над своїми рішеннями і вчинками. Та, щоб перестали красти чиновники, та хабарники не брали “на лапу”, та, щоб світло було в домівках, вода чиста в кранах, сміттєвоз не забирав сміття о другій ночі (особисте), та, щоб дороги були не, як пральна дошка з минулого століття. Та, щоб… їм грець! Все буде добре!

-1 thoughts on “Міського голову Сергія Надала запросили в екстремальну подорож вулицями Тернополя

  • 21:33 | 24.12.2014 о 21:33
    Permalink

    коли міняють труби, то дійсно може виникнути “каньйон” як пишуть ваші жіночки. Але нормальні люди розуміють, що труби таки треба поремонтувати, бо як прорве, то буде “океан”. Надал займається ремонтом, а не писаниною

Коментарі вимкнені.