У Тернополі поставили попередження москалям

Свято наближається. Кожен відчуває і сприймає його по-своєму. Хтось купує ялинку і затарює холодильника, рахуючи у сільки це обійдеться йому застілля, а хтось дбає про наших захисників, готує пакунки на Схід. Або, як от наша “Швейна сотня”, своїми руками шиє так необхідні там речі. Але, як би там не було, свято таки йде. І, як завше в Тернополі, отці-францішкани ставлять свою чудову, і найбільшу в Україні, шопку. 20х40м. З живими фазанами, кроликами та іншими тваринами. Шопка знаходиться коло храму Петра і Павла на вул. Володимира Великого.
А на Театральному майдані з’явився символ майбутнього року: Кібер-Коза. Автор креативної скульптури Сергій Кузнєцов.Коза – вона така одночасно і тваринка-тотем і нагадування про тих, хто захищає нас в аеропорту Донецька, Пісках і під Кураховим і, кого ми називаємо Кіборгами. Одним словом, то не Коза, месидж москалям: будете луплені, як сидорова коза…
Бо таки народна педагогіка – справа дуже помічна, що б там не розповідали продвинуті ліберали. От, якби тато-мама свого часу застосовували її до скандальної регіоналки Олени Чумак – не було б ні афер, ні сорому на старість. А тепер от ще й комплекси в неї. Після всіх новин про варіанти використання службового становища у становленні себе любимої, правоохоронці і небайдужі громадяни хотіли поспілкуватись із п.Оленою. А виявилось, що вона госпіталізована з симтомами аутизму, почервоніння, тремору в колінах і первинними ознаками фінансофобії. А слова” земельна ділянка” моментально доводять пацієнтку до непритомності.
Отаке воно робиться, коли батьки недостатньо виховують діток. Викладач ТНЕУ Р. Синоверський теж попався на гарячому. З хабарем, котрого вимагав у студентів. А воно ж молодь – несвідомі, взяли тай повідомили правоохоронців. Ото все та Революція Гідності наробила! Нема права викладачам отримати передсвятковий конвертик від студентів, бо це, бачте – хабар. Тепер ось татко – депутат обласної ради, має клопіт, бо треба залагодити з правоохоронцями.
Батьки і діти. Що зробиш?

От Управління статистики повідомляє, що нас – мешканців області, є 1 070 514 станом на 1 грудня. Вийняткова мала б бути точність.. Ага! Згідно даних військкомату,  в області безвісти зникло понад 7, 500 людей. І не просто людей, а чоловіків. ЧОЛОВІКІВ? Хіба за вторинними статевими ознаками. Бо тих, хто боїться захищати власну землю і власну родину, чоловіками назвати важко.

Як і нашого “дорого” чиновника М. Гладкого. Мало йому було дерибану землі та інших , вдалих для себе, чиновницьких подвигів, то він , геть зажирівши від безкарності, у ресторані “Братислава”, де святкували день юриста наші місцеві Пінкертони, побив жінку. Підняти руку на жінку, та ще й десницю чиновницьку – воїстину гідний вчинок для посадовця. Ось вона – сильна рука влади!
Так що дбаймо про наших справжніх чоловіків, передаваймо їм теплі речі і святкові смаколики, зустрічаймо їх, як Героїв, бо вони того варті! І зустрічаймо свята. Все буде добре!

-1 thoughts on “У Тернополі поставили попередження москалям

  • 10:06 | 27.12.2014 о 10:06
    Permalink

    А чого так скромно і по-між рядків про побиття людини, яка намагалася висвітлювати безчинства влади в Тернополі (Аліса Пасько з посвідченням журналіста чи без – то вже друге,якщо не останнє питання)? А де ваша обурлива реакція, а де ваш “Погляд”, журналістське розслідування (ви ж всі ще з посвідченнями) чому так слабо торохтить торохтушка? Чи вуйки, які банячать в ресторанах, вже нам на голову сіли?

    • 14:51 | 27.12.2014 о 14:51
      Permalink

      Пане Остапе не забувайтесь. Аліса не колега ні одному журналісту у Тернополі і ніколи не була. Їй краще підходить ім’я шантажистка.

      • 16:37 | 28.12.2014 о 16:37
        Permalink

        А що Ви так, сумнівно шановний, за всіх тернопільських журналістів розписуєтесь – Ви що пастух цього “стада безмолвного”, чи може той, хто посвідчення роздає, які, на Вашу думку, “народжують” справжніх журналістів для Тернополя? А може Ви та ніжна жертва, яку зашантажувала “жахлива” Аліса? Якщо ж Ви в курсі побиття Аліси Пасько, то мабуть єдиний шантаж, якого Ви не відчуваєте ніколи – ЦЕ ШАНТАЖ ВАШОЇ ВЛАСНОЇ СОВІСТІ.

  • 23:38 | 28.12.2014 о 23:38
    Permalink

    ЧОЛОВІКІВ, а ви шановний що не чоловік чому не в АТО а писати всяку …і я можу, хто хоче бути інвалідом і валятися в памперсах до кінця своїх днів, щось вам не подобається, руки в брюки калашнік під паху і гайда захищати розкрадену україну, що ми цікаво з неї маємо дулю з маком, наші батьки працюють по закордонах, хлопці тікайте куди можете, ні можете не тікати хто має третю лишню руку чи ногу, або дві пари очей хі хі ха ха

Коментарі вимкнені.